Glutenvrije pasta met geroosterde paprika
Een goed alternatief voor pasta is rijstnoedels. Ze bestaan in veel vormen en maten, zijn gemakkelijk verkrijgbaar en niet zo duur.
Rijstnoedels met geroosterde paprika en look
(2 personen)
200 gr rijstnoedels
4 paprika's
5 à 6 tenen look
olijfolie
verse oregano
peper en zout
bakpapier
Verwarm de oven op 200°C. Bekleed 2 bakplaten met bakpapier. Je kunt ook ovenschalen gebruiken.
Snijd de paprika's in reepjes. Pel de look. Doe deze samen in een kom en meng met wat olijfolie. Verdeel de paprika en look over de 2 bakplaten. Giet er de rest van de olijfolie over. Rooster de paprika en look een 20-tal min.
Breng ondertussen het water aan de kook voor de rijstnoedels. Kook deze gaar volgens de verpakking.
Verdeel de rijstnoedels over de borden. Voeg er de geroosterde paprika, look en verse oregano bij. Druppel er wat kookvocht (vnl olijfolie) over. Werk af met peper en zout naar smaak.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten